Feilur OK

Emporio Armani smartwatch stee

Emporio Armani smartwatch stee
Vørunummar: ART5003

Availability: Á goymslu

Emporio Armani Connected smartwatch kombinerer mode med funktionalitet og lader dig måle din fitnessaktivitet, svare på beskeder, tjekke notifikationer og mere, mens det beholder den originale Armani stil.
  • Vandafvisende
  • Til Android 4.3+, iOS 8+
  • Bluetooth 4.1, Wi-fi
Lýsing

Smálutir

Emporio Armani Connected smartwatch kommer med udseendet og følelsen af et traditionelt ur, men har højteknologisk indhold, der er designet til at gøre dit liv enklere. Par det med din Android eller iOS smartphone og nyd alle de fantastiske funktioner, som det har at byde på. Uret registrerer automatisk din aktivitet og hjælper dig med at blive på sporet og indfri dine fitnessmål.

Design: Stil møder funktion med Emporio Armani Connected smartwatch. Mens den klassiske Emporio Armani stil forbliver den samme, så lader dette smartwatch dig nyde flere smarte funktioner og introducerer udskiftelige urskiver, der kan tilpasses, så uret står fuldstændig skarpt – ligesom resten af din personlige stil.

Skærm: Swipe dig hurtigt igennem listen af apps eller scroll dig igennem de forskellige ur-designs på den lyse AMOLED touchskærm, der bærer Emporio Armani logoet for en ekstra følelse af luksus. Takket være den touch-følsomme skærm kan du besvare beskeder direkte på dit håndled. Hovedknappen lader dig åbne Android Wear interfacet eller aktivere Google Assistant, imens de øvrige to knapper lader dig personliggøre urskiven eller downloade nye apps.

Funktionalitet: Forbliv opdateret og tjek notifikationer, din kalender, beskeder og meget mere med et hurtigt kig på skærmen. Takket være Android og iPhone kompatibilitet kan du skabe forbindelse til din favoritapp og måle dit aktivitetsniveau og få adgang til dit musikbibliotek. Kalorier brændt, skridt taget og mængden du har bevæget dig – uanset hvad du finder på at lave, så vil uret registrere det for dig.

Vandafvisende: brug dit ur under alle dine daglige favoritaktiviteter. Takket være IP67 certificering er dette smartwatch vand- og støvafvisende, hvilket holder det sikkert i tilfælde af, at du er uheldig og spilder vand, og så tåler det at være nedsunket i vand til en dybde på en meter.

Android Wear: Dette smartwatch kommer med den seneste udgave af Android Wear, der lader dig tjekke dine opkald, svare på beskeder eller minde dig om kommende aftaler – alt sammen på dit håndled. Med always-on skærmen vil du aldrig misse noget vigtigt igen, og med stemmeaktiveret Google Assistant får du svar på alle dine spørgsmål.

Kompatibilitet: Emporio Armani Connected smartwatch er kompatibel med enheder, der har Android 4.3 styresystem eller højere. Uret er ligeledes kompatibel med iPhone 5 eller nyere, som kører på iOS 8.0 eller højere.

Husets dimensioner: 4,6 x 4,6 x 1,25 cm.

Remmens tykkelse: 2,2 cm.

Remmens omkreds: 20 (+/- 0,5) cm.

Inkluderet:
- Smartwatch
- Indpakning
- Magnetisk oplader
- Hurtigstartsguide
- Garantifolder
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Smartwatch
Móttakari (Høvuðseind)
Farve
35202
Sølupakkin inniheldur
Hjartarútmu monitorur
Nej
Nágreining
GPS
Nej
Vandtæt
Ja
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Emporio Armani ART5003
Supplier ID (article number)
ART5003
Dáta
NFC
Nej
Wi-Fi
Ja
Slag av Bluetooth
Bluetooth 4.1
Tøkniskar nágreiningar
Kompatibel med (mærke)
Alle mærker/universal
SIM kort lesari
Nej
Slag av OS
Android
Myndatól
Videoupptakari
Nej
EAN-koda
EAN-koda
4053858919921
Dømingar
0 Døming(ar)