Feilur OK

SAMSUNG GEAR S2 DARK STAINLESS STEEL

SAMSUNG GEAR S2 DARK STAINLESS STEEL
Vørunummar: SAMR7200BK

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

3.499
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Anvend dette Samsung Gear S2 smartwatch som et flot tilføjelse til dit outfit, uanset hvilken begivenhed du har det på til. Takket være muligheden for at skifte design på skiven kan Samsung Gear S2 anvendes til både løbeture og formelle begivenheder.
  • Elegant ståldesign
  • Til Android 4.4 og nyere
  • Bluetooth, NFC, Wi-Fi
Lýsing

Smálutir

Med Samsung Gear S2 kan du nemt holde overblik over dine daglige aktiviteter. Den indbygget pulsmåler sikrer præcis angivelse af dine aktiviteter og resultaterne heraf. Det afrundet display, touch-skærmen samt knapperne på siden giver dig mulighed for at holde dig opdateret og se dine mails, beskeder og missede opkald.

Design: De runde former og konstruktionen i rustfrit stål sikrer, at Samsung Gear S2 kan anvendes til enhver lejlighed. Personliggør displayet så det passer til dine præferencer. Du kan vælge mellem det elegante design til formelle begivenheder og det praktiske design til dine sportsaktiviteter. Den cirkulære sAMOLED-skærm har touch-funktion og er fremstillet af Gorilla Glass med antiridsende belægning, så du trygt kan anvende Samsung Gear S2 uden bekymringer for ridser og andre mindre beskadigelser.

Nem styring: Par Samsung Gear S2 med din smartphone og læs dine mails på dit håndled takket være touch-betjeningen. Drej skiven og du kan scrolle gennem længere tekster, zoome ind på et kort eller skifte sange på dine playlister. Samsung Gear S2 har desuden ”hjem”- og ”return”-knapper, som bidrager til nem betjening.

S Health: Spor dine daglige aktiviteter og hold dem under kontrol takket være den indbygget pulsmåler. Har du brug for motivation? Samsung Gear S2 kan give motiverende beskeder, så du får hjælp til at få det optimale ud af din træning. Herudover kan du også have et overblik over dit indtag af vand og kaffe.

Kompatibilitet: Samsung Gear S2 er kompatibelt med alle Samsung-enheder, der har Android 4.4 eller nyere styresystem.

Mål (HxBxD): 4,23 x 4,98 x 1,14 cm

Andre features:
- 512 MB RAM og 4 GB intern lagring
- Bluetooth og NFC
- Indbygget Wi-Fi
- 250 mAh batteri

Inkluderet i pakken:
- 2 remme
- Rejseadapter
- Trådløs opladerstation
Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
8806088072579
Dømingar
0 Døming(ar)