Feilur OK

Garmin Fenix 3 Performer Bundle Grey

Garmin Fenix 3 Performer Bundle Grey
Vørunummar: GARFENIX3PGY

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

4.999
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Kompromisløst GPS sportsur med fremragende farveskærm og pulsmåler. Designet til krævende atleter og udendørseventyrer. Garmin Fenix 3 GPS sportsuret har desuden GPS og GLONASS.
  • GPS sportsur
  • 1.2" farveskærm i krom
  • Kompas, højdemåler, barometer
Lýsing

Smálutir

Garmin Fenix 3 Performer GPS sportsuret hjælper dig under sportsaktiviteter og eventyr udendørs. Aktiviteterne måles on-the-go. Et væld af aktiviteter understøttes, som for eksempel løb, cykling, svømning, ski, vandreture samt klatring. Aktiviteterne kan deles, og sportsuret kan vise dig vejen hjem, når træningen er færdig.

Bredt udvalg af aktiviteter: Fenix 3 Performer har omfattende navigeringsmuligheder og evner til måling af aktiviteter. Markér steder, som for eksempel start- og slutlinjen, checkpoints, og andre interessesteder. Planlæg ture og del dine eventyr med venner og familie ved at bruge Gamin’s gratis planlægningsværktøj BaseCamp på computeren.

3-akses kompas og barometrisk højdemåler: Garmin Fenix 3 Performer GPS sportsuret har en barometrisk højdemåler og elektronisk 3-akses kompas. Enheden autokalibrerer sensorer ved brug af GPS-receiveren for at give den mest nøjagtige information. Højdemåleren viser information om højde og måler opstigning samt nedstigning. Barometeret kan anvendes til at forudsige vejrændringer ved at måle korttidsændringer i lufttrykket. Det 3-akses elektroniske kompas måler dine bevægelser.

Fantastisk design der modstår selv de hårdeste forhold: Fenix 3 Performer sportsuret har et ekstra stærkt hus i glasfiber og knapper i rustfrit stål, som sikrer ekstra holdbarhed. Skiven i krom har farveskærm i høj opløsning, LED-bagbelysning, så du får tilgang til al information selv i dagslys, samt evne til at aflæse sollys. Fenix 3 er vandresistent ned til 100 meter. Batteritid er på op til 50 timer i UltraTrac-tilstand, 16 timer i GPS-tilstand samt op til tre måneder i almindelig ur-tilstand.

Hold forbindelsen: GPS sportsuret fra Gramin giver dig de samme notifikationer, som du modtager på din smart-enhed. Fra telefonopkald til notifikationer fra sociale medier og informationer fra andre apps. Du kan også holde dine venner og familie informeret om, hvor du er med LiveTrack, der viser dine aktiviteter i real-time.

Inkluderet:
- Pulsmåler til løb
- USB-opladnings- og datakabel
- AC adapter
- Produktdokumentation
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Smartwatch
Móttakari (Høvuðseind)
Farve
35116
Sølupakkin inniheldur
Hjartarútmu monitorur
Ja (eksternt - medfølger)
Sendari (baby-eind)
Weight (g)
82
Almenn nágreining
Batteritype
Lithium-ion
Nágreining
GPS
Ja
Vandtæt
Ja
Skíggi
Skermstødd (tummar)
1
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Garmin Fenix 3 Performer
Supplier ID (article number)
GARFENIX3PGY
Tøkniskar nágreiningar
SIM kort lesari
Nej
Battarímegi (mAh)
300
EAN-koda
EAN-koda
753759131708
Dømingar
0 Døming(ar)