Feilur OK

Electrolux Kettle

FYRR PRÍSUR 999
Electrolux Kettle
Vørunummar: EEWA7830

Availability: Á goymslu

Få en rolig stund med en smagfuld kop te eller kaffe med denne effektive elkedel fra Electrolux. Elkedlen har praktiske funktioner, som gør det nemt og enkelt at tilberede te eller kaffe.
  • 2400 Watt
  • Volumen: 1,7 liter
  • OneCup Turbo
Lýsing

Smálutir

Med sin justerbare temperatur og muligheden for turbokogning er Electrolux Expressionist Collection elkedlen EEWA7830 et effektivt apparat, der passer til ethvert hjem.

Kapacitet: Få hyggelige stunder med en smagfuld kop te eller kaffe. Kapaciteten på 1,7 liter gør, at elkedlen kan anvendes til enhver lejlighed.

Digital temperaturkontrol: Få en perfekt kop te takket være optimal bryggetemperatur. Elkedlen har fem praktiske indstillinger, så du kan brygge ud fra dine præferencer. Brug 80°C til grøn te, 85° til hvid te, 90° til oolong, 95°C til kaffe samt 100°C til sort te og te fra urter.

OneCup Turbo: Ønsker du en kop te uden lang tilberedelsesproces? Med OneCup Turbo-funktionen vil hele tilberedelsesprocessen ikke tage mere end 60 sekunder. Fyld blot vand i elkedlen, tænd den og find din kop – vandet er allerede begyndt at koge. Den effektive Turbo-funktion sikrer, at vandet begynder at koge på mindre end 60 sekunder. En smart løsning til dig, der gerne ønsker at have drikken hurtigt klar.

HighContrast LCD-display: Oplev enkel og let betjening. Takket være den unikke Boil-Dry-beskyttelse er vil elkedlen automatisk slukke, når vandet er begyndt at koge eller hvis, der ikke er mere vand tilbage.
Nágreining

Additional Information

Tøkniskar nágreiningar
Sløknar sjálvvirkandi
Ja
Kápulupprullara/kápulhaldara
Ja
Goymdur hitatráður
Ja
Filtur
Ja
Vatnmátari
Ja
Kapasitetur (ltr)
1.7
Watt
2400
Almenn nágreining
Weight (kg)
1
Width (cm)
19
Farve
Hvid
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Electrolux EEWA7830
Supplier ID (article number)
EEWA7830
Vørulýsing
Produkttype
Elkedel
EAN-koda
EAN-koda
7332543498659
Dømingar
0 Døming(ar)