Feilur OK

ELECTROLUX HOB INDUCTION 60CM

ELECTROLUX HOB INDUCTION 60CM
Vørunummar: HOI620S

Availability: Á goymslu

Denne Electrolux induktionskogeplade fra Electrolux har en række praktiske funktioner, som for eksempel booster-funktion, som sikrer øjeblikkelig varme og hurtigere madlavning.
  • 60 cm induktionskogeplade
  • 2 zoner med booster-funktion
  • Touck-kontrol, børnelås
Lýsing

Smálutir

Denne Electrolux induktionskogeplade HOI620S har et væld af praktiske funktioner, som gør den til en ideel partner under madlavningen for ethvert hjem.

Induktionsmadlavning: Induktionsmadlavning er en moderne madlavningsmetode, der anvender elektrisk induktion i stedet for traditionelle varmeelementer. Varmen genereres kun i bunden af gryden, mens overfladen på en induktionskogeplade holder sig kølig og sikker at berøre under madlavningen. Dette reducerer også varmetab og gør desuden madlavningen mere energieffektiv.

Automatisk genkendelse af gryder: Placér en gryde, potte eller stegepande på kogepladen og begynd madlavningen. Når du fjerner redskabet igen, deaktiveres kogezonen automatisk.

Booster: To kogezoner har booster-funktion, som giver dig øjeblikkelig varme. Sæt fart på madlavningen og arbejd effektivt.

Touch-kontrol: Det hurtige og intuitive touch-kontrol-panel lader dig vælge dit foretrukne ydelsesniveau.

Nem rengøring: Hold dit madlavningsområde ren under madlavningen og fjern spild med det samme. Kogepladen kan nemt rengøres, efter gryden er fjernet.

Børnelås: Sikkerhed kommer først. Specielt med børn i hjemmet. Derfor har denne induktionskogeplade en børnelås, som kan aktiveres og forhindre dine børn ved et tilfælde tænder kogepladen eller ændrer i indstillingerne.
Kogeudstyr: Madlavning med induktion kræver at dine gryder, potter og pander har en bund, som er fremstillet af ferromagnetisk metal som for eksempel rustfrit stål. Du kan nemt se, om dit køkkenudstyr er tilpasset til dette. Før blot en almindelig magnet mod bunden af dit køkkenudstyr – hænger den fast, er køkkenudstyret velegnet til induktionskogepladen.
Nágreining

Additional Information

Tøkniskar nágreiningar
Sløknar sjálvvirkandi
Ja
Aftasta vinstra pláta (watt/mm)
1200/145
Aftasta høgra pláta (watt/mm)
1800/180
Vinstra pláta framman (watt/mm)
2300-2800/210
Høgra pláta framman (watt/mm)
1200-1800/145
Samlað effekt (watt)
6,600
Komfýrsplátufunkur
Stýriknøttar
Touch
Tal av forsterkarum
2
Almenn nágreining
Ísetingarvídd (cm)
60
Height (cm) character string
6
Weight (kg)
11
Farve
Sort
Width (cm)
59
Modellýsing
Mobel slag innbygt í komfýr
Induktion
Model name (Brand+Supplier ID)
Electrolux HOI620S
Supplier ID (article number)
HOI620S
Vørulýsing
Produkttype
Kogeplade
Tryggleiki
Barnatrygdfunkur
Ja
EAN-koda
EAN-koda
7332543449378
Dømingar
0 Døming(ar)