Feilur OK

DJI Mavic Pro Fly more combo

DJI Mavic Pro Fly more combo
Vørunummar: DJIMAVICPROCO

Availability: Á goymslu

DJI Mavic Pro er en kompakt drone med et 4K DCI kamera til professionelle videoer og billeder. Dronen kan flyve ved en imponerede hastighed på op til 65 km/t i sportstilstanden, og den har op til 27 minutters batterilevetid. Inkl. skuldertaske.
2 EYKA BATTARÍ + TASKA FYLGIR VIÐ*
FJARSTÝRING FYLGIR VIÐ*


 

  • 4K DCI video ved 30 fps
  • Op til 120 fps video
  • Hastighed op til 65 km/t
Lýsing

Smálutir

Med DJI Mavic Pro dronen får du avancerede funktioner indpakket i en kompakt form. Kameraet har en ultrasprød 4K DCI videooptagelse med et 3-akse stabiliserende kardanled. Dronen kommer med en sportstilstand, hvori den kan flyve op til 65 km/t. Du kan stole på det sofistikerede FlightAutonomy-system, der giver en præcis og sikker styring af dronen. Det intelligente batteri giver en lang flyve- og optagelsestid på op til 27 minutter.

Kamera: Dronen bruger et sofistikeret 3-akse stabiliserende kardanled med en børsteløs motor. Det giver en mere præcis og stabil styring, så optagelserne ikke bliver rystede. Den 1/2,3 tommer store CMOS-sensor har en opløsning på 12 megapixels og fungerer med en sensitivitetsrækkevidde fra 100 til 3200 ISO for video og 100 til 1600 ISO for billeder. Du kan gemme optagelserne på et Micro SD-kort med en kapacitet på op til 64 GB.

Linse: Linsen har en brændvidde på 28 mm samt en synsvinkel på 78,8 grader, hvilket giver et dynamisk vidvinkelperspektiv. Den er ideel til landskabsbilleder, men den kan også tage gode selfies med en minimum fokusafstand på 0,5 meter. Den lave F2.2 blænding hjælper med at optage situationer med svagt lys.

4K DCI videooptagelse: Du kan optage ekstremt detaljerede 4K DCI videoer med en opløsning på 4096 x 2160 pixels ved 30 fps. Du kan også optage episke slowmotionvideoer ved 96 fps i en Full HD 1080p opløsning eller ved 120 fps i en 720p HD opløsning.

Billeder: Skyd detaljerede 12 megapixels billeder med 3, 5 eller 7 billeder, eller brug auto-exposure rubricering. Med en lukkehastighed fra 8 s til 1/8000 s kan du fange lange skud og fryse handlingen, hvis nødvendigt.

Drone: Dronen kommer med FlightAutonomy navigation, hvilket gør den yderst præcis og sikker både indendørs og udendørs. Dual-band GPS og GLONASS-positionering er ledsaget af 2 ultrasonic afstandsmålere, 5 synssensorer og en gruppe af 24 computerkerner. Med den kraftfulde motor kan dronen opnå en hastighed på op til 65 km/t i sportstilstanden, hvilket kan give dramatiske action-videoer. Den maksimale styringsrækkevidde er på 4 km (hold dig informeret omkring lokale restriktioner).

Tre automatiske flyvetilstande:
- Trace: Følg objektet forfra, bagfra eller rundt det.
- Spotlight: Fokuser kameraet på dig selv, mens du flyver med dronen.
- Profile: Flyv langs det valgte objekt.

Assistancefunktioner: Med tilbagekomst-funktionen vil dronen automatisk lande der, hvor den føj fra. Tap og flyv-funktionen lader dig koncentrere dig om at styre kardanledet. Dronen vil automatisk flyve i den valgte retning.

Live fjernstreaming: Styr dronen med den dedikerede fjernbetjening, og få et live preview i en 1080p Full HD opløsning ved 30 fps. Vælger du at styre dronen fra din smartphone eller tablet, så kan du stole på DJI Go appen. Styr dronen og få et 720p live preview.

DJI Go mobilapp: Med den gratis app til din iOS eller Android enhed kan du styre dronen, få adgang til data og justere indstillinger for video- og billedoptagelse. Appen giver dig mulighed for at dele episke videoer og billeder med det samme på sociale medier.

Intelligent batteri: Dronen bruger et smart batteri med en integreret batteristyring. Et fuldt opladt batteri giver op til 27 minutters flyvning eller optagning.

Inkluderet i pakken:
- Drone
- 2 batterier
- 16 GB Micro SD kort
- Fjernbetjening
- Skuldertaske
- Oplader
- Batteriopladningscenter
- 5 par ekstra propeller
- Cover til kardanledet
- Strømkabel
- Kardanledsklemme
- Micro USB-kabel
- RC-kabel (Lightning forbindelse)
- RC-kabel (Micro USB-forbindelse)
- RC-kabel (USB Type-C forbindelse)
- 4 RC-kabel slidere

Nágreining

Additional Information

Tøknisk eyðkenni
Inngangur til uttanhýsis kamera
Nej
Sensor kunning (kamera linsa)
1/2.3”
Myndatólsupptøka
Ja
Upptøku upploysing
720p; 1080p; 2.7K; 4K UHD
Live video møguleika
Ja
Innbygt myndatól
Ja
Myndir pr. sekund (fps)
120
Myndatólsupploysn í megapixels
12,00
Live video frástøða (í metrum)
Ja
Stýr myndatóli við snildfonini
Android; iOS
Stýr myndatóli við teldli
Android; iOS
Minniskort inngangur (Drona)
Ja
Innbygdan GPS
Ja
Stuðlar undir slag av minniskorti
Micro SD; Micro SDHC; Micro SDXC
Rakstur og mannirering
Slag av stýriskipan (Dronur)
Remote; Smartphone
Kontrollfjarstøða (øki í metrum)
4000
Ferð upp til (m/s)
18
Vend aftur til uppruna innstillingar
Ja
Frekvensur
2.4 GHz
Flúgvitíð (minuttir)
27
Modellýsing (Dronur)
Slag av dronu
Flyvende
Model navn (Slag og veitari ID)
DJI 34003
Produkt seria
Mavic Pro
Vørubólkur (Dronur)
Drone
Almenn nágreining
Almenn nágreining (Dronur)
Depth (cm)
19
Vekt (g)
734
Slag av battarí
LiPo (Lithium-polymer)
Endurløðilig battarí
Ja
Hædd (cm)
8
Breidd (cm)
33
Veitara ID (slag nummar)
6958265137990
EAN-koda
EAN-koda
6958265137990
Dømingar
0 Døming(ar)