Feilur OK

Portable High Power Fan Heater

Portable High Power Fan Heater
Vørunummar: M20FH16E

Availability: Á goymslu

Den bærbare Matsui varmeblæser M20FH16E har en kraftfuld motor, der holder dit hjem varm og behageligt, selv når vejret ikke vil samarbejde.
  • 2000 Watt
  • Bærbar, nem at bære
  • vælte-kontakt
Lýsing

Smálutir

Matsui varmeblæseren M20FH16E, der er designet til at være bærbar, er en fantastisk varmeløsning til kort, koncentreret brug i sommerhuset eller den lille lejlighed, da den har god kraft, multiple indstillinger og sikkerhedsforanstaltninger.

Stor kraft: Varmeblæseren har en stor ydelse på 2000 Watt, og den opvarmer hurtigt og effektivt det givne rum.

Bærbar: Takket være dens kompakte størrelse og lave vægt er enheden praktisk og let at bære. Du kan derfor opvarme et rum om formiddagen og et andet om aftenen.

Indstillinger: Indstil luftstrømmen i overensstemmelse med dine præferencer. Indstil varmeblæseren til fuld eller halv kraft om vinteren for at skabe en hyggelig atmosfære. Eller vælg kun at bruge blæseren til at køle stedet ned på varme sommerdage.

Justerbar termostat: Den mekaniske termostat lader dig vælge temperatur alt efter dine ønsker.

Beskyttelse imod overophedning: Enheden har beskyttelse mod overophedning og passer derfor altid på din sikkerhed. Den slukker af sig selv, hvis varmen skulle overstige en bestemt grænse.

Vælte-kontakt: Varmeblæseren har også en kontakt, der automatisk slukker enheden, hvis den skulle vælte eller blot hælder for meget.

Kompakt og let: Varmeblæseren vejer kun et kg, hvilket gør den meget let at transportere. Den er derfor egnet til at opvarme små rum.

Nágreining

Additional Information

Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Matsui M20FH16E
Supplier ID (article number)
M20FH16E
Tøkniskar nágreiningar
Barnatryggjað/Barnavernd
Nej
Innbygda sparitrygging
Ja
Fyrireikað til sjálvhugsandi tíðarmátara
Nej
Almenn nágreining
Koppiverja
Mekanisk
Weight (kg)
24
Thermostat
Mekanisk
Width (cm)
1
EAN-koda
EAN-koda
5017416539142
Dømingar
0 Døming(ar)