Feilur OK

Mill outdoor heating 2000 watt

Mill outdoor heating 2000 watt
Vørunummar: CB2000GD

Availability: Á goymslu

Med Mill udendørs varmelampe CB2000GD med effektiv infrarød opvarmning kan du sidde i en behagelig temperatur udenfor i længere tid og nyde en varme, der føles som solens stråler.
  • 2000 Watt varmelampe
  • Infrarød varme
  • IP65, fjernbetjening
Lýsing

Smálutir

Nu kan du nyde en behagelig varme på din terrasse hele aftenen takket være den vandtætte Mill udendørs varmelampe CB2000GD med guldrør, reflektor og en fjernstyring, der lader dig skifte indstillinger så let som ingenting.

Infrarød varme: Fordelen ved infrarød varme er, at det ikke bliver påvirket af vind, så du kan nyde en temperatur, der kan sammenlignes med en herlig forårsdag, hvor solen titter frem bag skyerne. Det er også ekstremt effektivt, da det omdanner op til 92 % af elektriciteten til varme.

Rør: Varmelampen er udstyret med et standard guldrør, der giver en behagelig varme med en levetid på op til 5,000 timer.

Reflektor: Reflektoren er af høj kvalitet og sikrer, at varmelampen opererer med den samme effektivitet i flere år uden at skulle vedligeholdes eller repareres.

Fjernbetjening: Takket være den integrerede lysdæmper og fjernbetjening kan du ændre varmeindstillingerne fra der, hvor du sidder. Du kan vælge mellem 3 varmeniveauer.

Mill Easy Fix System: Takket være Mill Easy Fix System er det let som en leg at skifte varmerør, og det tager ikke mere end 5 minutter. Du kan finde instruktionerne i brugervejledningen.

Sikringstype: Sørg for, at du har den rigtige sikringstype til denne varmelampe. Du kan finde alle detaljerne på Mills officielle hjemmeside.

IP65: Varmelampen bliver ikke påvirket af regn takket være IP65-klassificeringen, så du kan montere den lige, hvor du ønsker.

Inkluderet i pakken:
- Vægmontering
- Skruer
- Fjernkontrol
Nágreining

Additional Information

Hentleiki
Fjarstýring
Ja
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Mill CB2000GD
Supplier ID (article number)
CB2000GD
Tøkniskar nágreiningar
Barnatryggjað/Barnavernd
Nej
Energimærke
C
Innbygda sparitrygging
Ja
Fyrireikað til sjálvhugsandi tíðarmátara
Nej
Effect (watt)
2000
Kann nýtast í vátrúmum
Ja
Almenn nágreining
IP flokking
65
Innstillingarmøguleikar
3
Weight (kg)
3
Thermostat
Elektrisk
Width (cm)
63
EAN-koda
EAN-koda
7090019821379
Orkumerki
Dømingar
0 Døming(ar)