Feilur OK

Siemens espressomaskine TE605209RW

Siemens espressomaskine TE605209RW
Vørunummar: TE605209RW

Availability: Á goymslu

Vælg din foretrukne drikke på det store brugervenlige diplay på denne Siemens espressomaskine med et enkelt tryk på en knap. Elsker du stærk kaffe, vil du sætte stor pris på AromaDouble Short-funktionen.
  • OneTouch Milk system
  • CoffeeSelect display
  • AromaDouble Shot
Lýsing

Smálutir

Denne fuldautomatiske Siemens EQ.5 espressomaskine laver smagfuld kaffe. Den integreret kværn, stor touch-skærm i farver og andre smarte funktioner gør det nemt at nyde fantastisk kaffe med god aroma derhjemme.

Bønne-til-kop maskine: Denne helautomatiske espressomaskine er et perfekt valg for dig, der gerne vil at prøve et væld af kaffebønner, men ikke ønsker at bruge for meget tid og kræfter på bryggeprocessen. Det eneste du behøver at gøre er at vælge dine foretrukne, friskmalede aromatiske kaffebønner, fylde bønnebeholderen samt vandbeholderen og du er blot ét tryk fra en smagfuld kop kaffe. Du får dog et væld af muligheder for at fintune kaffen til din foretrukne smag eller tilføje cremet mælkeskum for at lave perfekt cappuccino eller cafe latte.

CeramDrive: Den integreret kværn er lavet af ikke-klæbende keramik for at give stillegående drift og lang holdbarhed. Kværn bønnerne umiddelbart inden brygning og få det meste ud af aromaen. Bønnebeholderen kan indeholde op til 300 gram bønner. Der er også en separat beholder til kværnet kaffe.

CoffeeSelect-display: Tryk på en knap og få den drikke, du ønsker, selv mælkebaseret drikke. Vælg espresso, cappuccino, kaffe, latte macchiato, varmt vand til te eller mælkeskum. Herudover kan du tilberede to kopper kaffe på samme tid. Tilbered kaffe til både dig og din partner og nyd en kaffepause sammen.

19 bar tryk: SensoFlow-varmesystemet garanterer konstant og ideel temperatur. Den høje ydelse på 19 bartryk brygger en stærk og aromatisk espresso hver gang.

AromaDouble Shot: Kan du ikke starte dagen uden et stærk kaffe? AromaDouble Shot-funktionen vil give dig en espresso med god aroma, som vil gøre dig klar til dagens udfordringer.

Højdejusterbar tud: Du kan tilpasse højden på tuden op til 14 cm, så den er tilpasset din yndlingskop.

Rengøring: Regelmæssig afkalkning af denne maskine kan forlænge levetiden betydeligt. Der er automatiske programmer til rengøring og afkalkning, hvilket gør opgaven nemmere for dig. Sørg for at dine drikke kommer til at smage godt i de næste mange år.
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Kaffemaskine
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Siemens TE605209RW
Supplier ID (article number)
TE605209RW
Almenn nágreining
Weight (kg)
10
Width (cm)
28
Farve
Sort
Display
Ja
Tøkniskar nágreiningar
Túturin kann stillast
Ja
Reinsiforrit
Ja
Kontrollslag
Touch control
Skúmgeneratorur
Ja
Innbygd kaffikvørn
Ja
Flytbarur vatnbeholdari
Ja
Nøgd bønuílat (gramm)
300
Kapasitetur (ltr)
1.7
Dysutrykk
19
Watt
1500
Operation
34297
EAN-koda
EAN-koda
4242003657058
Dømingar
0 Døming(ar)