Feilur OK

Sage Oracle espressomaskine BES980UK stål - Testvinder

Sage Oracle espressomaskine BES980UK stål - Testvinder
Vørunummar: BES980UK

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

19.999
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Orace er det ypperligste indenfor espresso, og giver dig det bedste på alle fronter: automatisk simplicitet og manuel kvalitet. Det er et klart valg for den raffinerede kaffeelsker. Testvinder i Berlinske livsstil d. 17 januar 2016
  • Testvinder i Berlinske livsstil d. 17 januar 2016
  • Kopvarmende bakke
  • Integreret kværn med 45 indstillinger
Lýsing

Smálutir

Med Sage Oracle-espressomaskinen kan du blive fuldbyrdet barista øjeblikkeligt! Det er den første auto-manuelle espressomaskine i verden, og du får både kværn, dosering, pakning og perfekt skum i én skøn pakke. Maskinen er smukt designet og fyldt med smarte funktioner - her får du en skøn oplevelse, allerede inden koppen er serveret!

Dobbeltkoger: Ved Oracles hjerte findes en kraftfuld dobbeltkoger i rustfrit stål, med tredobbelt opvarmningssystem. Det betyder, at du kan lave espresso og skumme mælken samtidig, så din kaffe bliver helt frisk og skøn.

Semi-automatisk proces: Oracle har automatiske funktioner for de sværeste dele af espressoprocessen – kværning, dosering, pakning og mælkeprocessen sker automatisk, men hvis du har lyst til at vise dig frem, kan du skifte til manuelt modus og styre slagets gang selv!

Integreret kværn: For den bedste kaffeoplevelse bør du bruge friskkværnede bønner, og bruge dem umiddelbart efter kværning. Du vil absolut mærke forskellen i kaffens aroma og smag. Vælg mellem hele 45 forskellige indstillinger, og vælg lige præcis den indstilling, der passer dig bedst.

Bønnebeholder: Lufttæt bønnebeholder med kapacitet på hele 280 gram. PID temperaturkontrol: Digital temperaturkontrol holder vandtemperaturen jævn under hele processen, og giver det bedste resultat - hver gang.

PID temperaturkontrol: Den digitale temperaturkontrol giver jævn vandtemperatur under hele brygningen.

Vandtank: Du kan nemt fjerne, fylde og genlade vandtanken, og det integrerede vandfilter sikrer, at intet kommer i vejen for din perfekte kaffeoplevelse.

Automatisk skumning: Lav tyk og rigt skum til din cappuccino eller latte macchiato med den kraftige og enhåndsbetjente skummunding. Du kan endda justere mælkets temperatur.

Kontrolpanel: Du får fuld kontrol over hvert led i processen, mens din perfekte kop kaffe bliver skabt. Du kan hurtigt og let vælge dine helt egne indstillinger, og du får en smart indikation når det er tid til at rengøre maskinen.

To-i-én: Lav kaffe til dig selv og din partner på én gang og nyd den perfekte kaffepause sammen.

Opvarmning af koppen: Din kop bliver forvarmet, så du kan nyde din kaffe længere. Bag drypbakken står yderligere et bræt, som du kan bruge til alt dit kaffetilbehør.

Rengøring: Jævnlig rengøring hjælper med at holde din maskine ved lige, og sikrer ikke mindst en perfekt smag. Du får en melding, så snart det er på tide med en rengøring.

Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Kaffemaskine
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Sage BES980UK
Supplier ID (article number)
BES980UK
Almenn nágreining
Weight (kg)
20
Width (cm)
38
Farve
Stål
Display
Ja
Tøkniskar nágreiningar
Kontrollslag
Push buttons
Skúmgeneratorur
Ja
Heittvatns funku
Ja
Innbygd kaffikvørn
Ja
Undanupphiting av koppi
Ja
Flytbarur vatnbeholdari
Ja
Nøgd bønuílat (gramm)
280
Kapasitetur (ltr)
2.5
Tal av slíp innstillingum
45
Dysutrykk
15
Watt
2400
Operation
34297
EAN-koda
EAN-koda
9312432021845
Dømingar
0 Døming(ar)