Feilur OK

KENWOOD SLOW JUICER SILVER

KENWOOD SLOW JUICER SILVER
Vørunummar: JMP800SI

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

2.699
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Start dagen med en glas forfriskende juice. Kenwood PureJuice Pro slowjuiceren lader dig tilberede sund og nærigsrig juice i hjemmets trygge rammer.
  • Kapacitet: 1 liter
  • Anti-dryp-funktion
  • To madrør
Lýsing

Smálutir

Kenwood PureJuice Pro slowjuiceren JMP800SI er et højtydende apparat, som hjælper dig med at få energi og en sund levestil.

Kapacitet: Med den generøse kapacitet på 1 liter kan du tilberede smagfuld juice til hele familien, eller lave juice til flere dage.

Anti-dryp-funktion: Slowjuiceren har praktisk og komfortabelt brug takket være anti-dryp-funktionen, som forhindrer spild.

Slowjuicing: Udnyt fordelene fra slowjuiving. Juiceren vil behandle alle slags grøntsager og frugter med lethed. Takket være slow-juicing får du mere juice fra mindre frugter, mens frugterne vil bevare sine vitaminer og næringsværdi. Med slow-juicing vil din juice holde sig frisk i betydeligt længere tid end andre former for juice. Opbevar juicen i køleskabet i op til 72 timer.

To madrør: Spar tid og energi. Takket være det stor madrør kan du nemt behandle hele stykker frugt uden at skære dem i små stykker. Det runde rør har for eksempel nok plads til hele æbler, pærer eller appelsiner, mens det lille rør er velegnet til forskellige typer bær og andre små frugter.

Smoothies: Få masser af enzymer og vitaminer fra dine frugter og grøntsager. Slowjuiceren lader dig tilberede sunde og smagfulde drikke, som hjælper til en sund livsstil.

Stillegående: Takket være den stillegående men kraftfulde 240W induktionsmotor slipper du for et unødvendigt højt lydniveau.

Nem rengøring: Juiceren er nemt at rengøre og vedligeholde. Fyld den med vand, rens med den medfølgende rengøringsbørste og slowjuiceren er så god som ny.

Inkluderet:
- 1 liter restfanger
- 1 liter juicefanger
- Rengøringsbørste
Nágreining

Additional Information

Funkur
Bollatilfar
Plastik
Tøkniskar nágreiningar
Slow Juiser
Ja
Cord length (m)
115
Djúskapasitetur (ltr)
1
Ílat tekur (ltr)
1
Ferðainnstilling
1
Watt
240
Almenn nágreining
Weight (kg)
7
Width (cm)
20
Farve
Sølv
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Kenwood JMP800SI
Supplier ID (article number)
JMP800SI
Vørulýsing
Produkttype
Juicepresser
EAN-koda
EAN-koda
5011423189390
Dømingar
0 Døming(ar)