Feilur OK

BOSCH DISH 41DB A+++

FYRR PRÍSUR 8999
BOSCH DISH 41DB A+++
Vørunummar: SMP46TS01S

Availability: Á goymslu

Bosch Series 4 opvaskemaskine SMP46TS01S er udstyret med avancerede funktioner, der gør opvasken endnu nemmere og hurtigere. Opvaskemaskinen er også usædvanligt støjsvag.
  • Lydniveau 41 dB med ekstra stille kun 39 dB.
  • 6 programmer, 6 temperaturer
  • Zeolith-tørring
Lýsing

Smálutir

Højkvalitets opvaskemaskinen Bosch Series 4 SMP46TS01S har 6 vaskeprogrammer, 6 temperaturindstillinger og flere avancerede funktioner, såsom Zeolith-tørring og VarioSpeed ​​Plus, som sikrer, at din opvask bliver helt ren på kortere tid.

Kapacitet: Den rummelige kapacitet på 14 kuverter gør denne opvaskemaskine til det oplagte valg for familier med børn eller andre større husstande.

Programmer: Med 6 vaskeprogrammer og 6 temperaturindstillinger sikrer Bosch opvaskemaskinen gode resultater. Programmerne omfatter et automatisk program og et specielt glasprogram til det mere delikate service.

VarioSpeed ​​Plus: Hvis du foretrækker at vaske op hurtigt, vil du helt sikkert sætte pris på muligheden for at sætte fart påcyklusens varighed, så maskinen vasker op til 3 gange hurtigere med VarioSpeed-funktionen.

Zeolit-tørring: Den prisbelønnede Zeolith-teknologi giver den bedste tørreevne og sikrer lavere energiforbrug. Denne geniale teknologi er baseret på zeolit, som er et mineral, der er i stand til at absorbere fugtighed fra luften. Med Zeolith-teknologien kan du også tørre plastikgenstande i opvaskemaskinen.

VarioFlex Pro kurve: Du kan justere kurvens højde for at sikre, at alt dit service passer fint og bekvemt i maskinen. Det at fylde opvaskemaskinen har aldrig været nemmere.

SuperSilence: Denne opvaskemaskine har et støjniveau på kun 41 dB (kun 39 dB i det lydløse program), så du kan næppe mærke, når den er tændt. Nyd fred og ro derhjemme, selv når opvaskeren kører.

Udskudt start: Du kan udskyde starten af ​​vaskecyklussen i op til 24 timer, så det passer ind i din tidsplan. På denne måde kan du komme hjem fra arbejde, skole eller indkøbsturen til helt ren opvask.

TimeLight: Opvaskemaskinen vil projicere den resterende tid ned på gulvet i dit køkken.

AquaStop: AquaStop system sikrer 100% beskyttelse mod vandskader. Takket være en særlig slange med sikkerhedsventil behøver du ikke at frygte vandlækage. Bosch leverer levetidsbeskyttelse for vandskade på denne opvaskemaskine.

Energiklassificering: Spar penge på elregninger og vis hensyn til miljøet på samme tid takket være opvaskemaskinens fremragende A++ energimærkning.
Nágreining

Additional Information

Tryggleiki
Barnatryggjað
Ja
Tøkniskar nágreiningar
Ljóðstøði
41
Turkiorka
A
Energimærke
A+++
Árlig orkunýtsla, KWh
237
Kapasitetur (tal av kuvertum)
14
Duration of the left-on mode (min)
0
Orkunýtsla við standard vaskiforriti
0.83
Streymnýtsla í sløktum tilstandi og afturlætnum tilstandi (W)
0.10
Vatnnýtsla (L) pr. ár
2660
Innandura
Kurv til borðbúna
Nej
Ílat til borðbúna
Ja
Ovara kurvin kann stillast í hædd
Ja
Innbygt ljós
Ja
Vaskiforrit
Útskotnan start
Ja
Fráboðan um resttíð
Ja
Vørulýsing
Produkttype
Opvaskemaskine
Modellýsing
Slag Uppvaskimaskina
Underbygning
Model name (Brand+Supplier ID)
Bosch SMP46TS01S
Supplier ID (article number)
SMP46TS01S
Funkur
Tal av hita innstillingum
6
Programm og funkur
Auto forrit
Ja
Ger vatnið bleytari
Ja
Almenn nágreining
Weight (kg)
48
Width (cm)
60
Farve
Stål
Tilvalg for halvfyldt maskine
Nej
Lækagebeskyttelse på vandtilløb (aquastop/PEX)
Ja
Tal av programmum
6
Height (cm) character string
81.5
EAN-koda
EAN-koda
4242005065325
Orkumerki
Dømingar
0 Døming(ar)